Chalets de la Ramoure 3P6

6
Bungalow.Net logo

Dit vriendelijke ski resort Valfréjus gelegen op 1550m hoogte, in het hart van het Thabor-massief heeft zijn authentieke sfeer behouden. Elke service is op korte afstand, te voet bereikbaar: skiliften, skischool, winkels. Valfréjus biedt ski-faciliteiten van hoge kwaliteit voor elk niveau met moderne liften.

VALFREJUS SKIGEBIED
1550 m - 2737 m; 70 km skipistes - 24 skipistes: 3 groen, 11 blauw, 6 rood, 4 zwart.

De residentie:
Gelegen aan de voet van de hellingen en op loopafstand van het centrum van het Valfréjus-resort, zal de residentie Les Chalets de la Ramoure  u betoveren door het comfort en de typische savoyard stijl. Of u nu met uw familie of vrienden komt, u zult het comfort van de goed uitgeruste appartementen (van studio's tot appartementen met 3 kamers) waarderen wanneer u na een dag in de buitenlucht terugkeert naar de residentie.

Ter plaatse
Verwarmde ski lockers met schoenen hanger.
Uitleen (afhankelijk van beschikbaarheid): föhn, strijkijzer en strijkplank, bordspellen, gourmet- of fonduestel.

Activiteiten tegen betaling:
Bob Park sleepiste, sneeuwschoenwandelen, schaatsen, spa's, amusement, bioscoop, shows en concerten, bar en pubs, ontdekking van het lokale erfgoed (Notre Dame du Charmaix).

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging chalets de la ramoure 3p6

De ligging van "chalets de la ramoure 3p6" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.