Les Terrasses d'Eos 2p 4p Superior

4
Bungalow.Net logo

Deze 5-sterren résidence Les Terrasses d'Eos, bestaat uit twee grote stenen chalets met houten gevelbekleding. Beide chalets hebben een eigentijdse stijl, gecombineerd met traditionele architectuur, die helemaal in de omgeving opgaat. De chalets zijn hooggelegen in het dorp en bieden daardoor een schitterend uitzicht over het dal en de met naaldbomen bedekte bergen.

De ruime appartementen met grote openslaande deuren naar het balkon. Voor een lekkere sportieve vakantie zijn er een fitnessruimte en verwarmd buitenbad, ook is er binnen een whirlpool, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft en een sauna en hammam. De jongsten zullen genieten in de 'kinderkeet', terwijl de anderen lekker kunnen biljarten.

Dit 5-sterren vakantiepark biedt unieke comfort, samen met het buitenbad en jacuzzi binnen. Het ligt op minder dan 10 minuten lopen van het centrum van het wintersportoord Flaine. De skipistes beginnen bij de voordeur, in het naaldbos en dan de afdaling naar het dal.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging les terrasses d'eos 2p 4p superior

De ligging van "les terrasses d'eos 2p 4p superior" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.