Chalets du Verdon La Foux d'Allos 3P7

7
Bungalow.Net logo

HET LA FOUX D'ALLOS - VAL D'ALLOS SKIOORD - onderscheiden met een Famille Plus certificaat.

Val d'Allos 1800 zal zowel voor ervaren als amateur skiërs fantastisch zijn dankzij het skigebied L'Espace Lumière met Pra Loup. De chalets en kleine residenties met houten architectuur hebben een vriendelijke uitstraling waarvan u kunt genieten met uw familie of vrienden. Het resort is is onderscheiden met het «Famille Plus» certificaat. Het Famille Plus-label wordt toegekend aan resorts die diensten en faciliteiten van hoge kwaliteit bieden en uiterst geschikt zijn voor gezinnen met kinderen.

De residentie:

De residentie Les Chalets du Verdon  is gelegen in het hart van een authentiek bergdorp, die zich typeert als modern en traditioneel. De residentie is uitgerust met alle comfort en bestaat uit 69 appartementen voor 2 tot 8 personen met balkons, dichtbij de skiliften. Voor uw welzijn is er een wellnesscentrum met een verwarmd binnenzwembad, een kinderzwembad en een stoombad.

Ter plaatse vindt u ook:

Toegang tot overdekt zwembad en kinderzwembad van 10 tot 19 uur (gesloten op zaterdag). Zwempak of zwembroek verplicht (shorts zijn verboden).
Wellnesscentrum: hammam (gesloten op zaterdag).
1 ski locker per appartement.
Uitleen: bordspellen, gourmetstel (met borg).

Winkels en diensten:

Uitgaansgelegenheden: restaurants, bars, snacks, 1 nachtclub en bioscoop.
Diensten: telefoonpunt, ESF skischool, kapper, Internet café, cadeau-/fotowinkels.
Winkels: verhuur van skiuitrusting, modewinkels, wasserij, bakkerij, enz.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging chalets du verdon la foux d'allos 3p7

De ligging van "chalets du verdon la foux d'allos 3p7" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.