Marines 3p 4pers

4
Bungalow.Net logo

Als u uw batterijen wilt opladen op een rustige, ontspannende en fantastische plek, heeft u de ideale bestemming gevonden! Het domein, met een oppervlakte van 2 hectare, ligt aan de zuidkust van het eiland Oléron, op slechts 300 meter van het strand van Huttes, vlak bij de oceaan en zijn blauwe water. De residentie, gelegen achter een duin, bestaat uit 48 charmante chalets en biedt u een prachtige omgeving, zoals de vuurtoren van Chassiron of de haven van Saint Dennis d'Oléron. Aarzel niet om fietstochten te maken of om het traditionele eten en de zeevrucht te proberen. Onder de activiteiten in de buurt: paardrijden, kanoën / kajakken, windsurfen, zeevissen, cruises tussen eilanden, surfen of duiken.

Tot de parkfaciliteiten behoren een overdekt verwarmd zwembad (geopend van 12 april tot 1 november), een bowlingbaan, tafeltennistafels en een speelplaats voor kinderen.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging marines 3p 4pers

De ligging van "marines 3p 4pers" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.