Natura Resort 3p 4pers

4
Bungalow.Net logo

Een landgoed van meer dan 150 hectare, waarvan 100 hectare aan meren, in het hart van de natuur, dit is de ideale bestemming voor groene vakanties met familie of vrienden. Het gebied ligt in de regio Poitou-Charentes, tussen Puy du Fou, de Futuroscope en de moerassen van Poitevin, en biedt een onvergetelijk uitzicht op de ongerepte natuur. Een unieke bestemming met vele vijvers voor sportvissers, fauna en flora en gevarieerde wandelingen voor natuurliefhebbers, ontspanningsruimtes voor rustzoekers, een scala aan activiteiten en entertainment voor het hele gezin.
De residentie bestaat uit chalets gelegen aan het water, in een bosrijk landschap, en biedt ook een verwarmd buitenzwembad (geopend van half mei tot eind september, afhankelijk van de weersomstandigheden).
Parkfaciliteiten omvatten ook gratis parkeren, een restaurant, een nachtclub, een souvenirwinkel, een viswinkel, een kaartverkoop voor Futuroscope, Puy du Fou en de parken van Wenen, een VVV-kantoor, een conferentiecentrum met een amfitheater, een pingpongtafel, bowlingveld, een tennisbaan, een multisportveld, een speeltuin voor kinderen, picknicktafels, natuurlijk trimbaan, een minigolfbaan met golf, fietsverhuur (sommige diensten tegen betaling).
In de buurt, de stad Moncoutant (op 1 km afstand van de residentie) biedt een overdekt zwembad, een sportcomplex, een bioscoop, hot-aitr-ballonnen, ULM, bungeejumpen, een golfbaan met 18 holes, karting, boomklimmen, bowlen, concertzaal , nautische bases en dierentuinen, evenals een verscheidenheid aan winkels en diensten.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging natura resort 3p 4pers

De ligging van "natura resort 3p 4pers" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.