Chalet-appartement Des Neiges Arolles - 4-6 personen

1.7 / 5 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Mooie, comfortabele chalet-appartementen die van alle gemakken voorzien zijn. Chalet des Neiges Arolles is centraal gelegen in het gebied van het zeer sneeuwzekere Les Arcs en heeft een mooi uitzicht. De appartementen zijn over een aantal chaletgebouwen verdeeld en liggen in de chaletwijk van Arc 2000, vlak onder het centrum van dit moderne skistation.
De piste eindigt op ca. 30 meter van het hoofdgebouw. De sleeplift is direct tegenover het receptiegebouw gelegen. Met deze lift heb je direct toegang tot het gehele skigebied.
Om in het centrum te komen, kun je met een personenlift (deze bevindt zich in het gebouw tegenover de receptie) naar boven en is het daarna nog een klein stukje lopen. In dit centrum zijn diverse winkels, restaurants, bars, een bowlingbaan en ook de skischool te vinden.
Chalet des Neiges Arolles heeft diverse luxe voorzieningen zoals een sauna, fitness en verwarmd overdekt zwembad (allen gratis toegankelijk). Op slechts 25 meter van de appartementen vind je een supermarkt, twee pubs en twee skiwinkels. Broodjesservice via de receptie is mogelijk en tijdens de openingstijden van de receptie kan je gebruik maken van de wasmachine en droger (op aanvraag). Er is gratis Wi-Fi bij de receptie en in de appartementen.
Chalet des Neiges Arolles beschikt over een eigen parkeergarage, de plaatsen hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar en kosten € 100,00 per week. De hoogte van deze garage is 2.15 meter, vooraf reserveren is sterk aanbevolen. Eventueel kun je de auto ook parkeren op één van de openbare parkeerplaatsen (ca. € 70,00 per week) of in één van de openbare parkeergarages (ca € 90,00 per week) in het dorp.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement des neiges arolles - 4-6 personen

De ligging van "chalet-appartement des neiges arolles - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.