Chalet-appartement Altitude - 14-16 personen


 
Deel deze accommodatie via:
16
Chalet.nl logo

Chalet-appartement Altitude beschikt over 41 ruime en zeer comfortabele chalet-appartementen met open haard, gebouwd in Savoyaardse stijl. Op zeer korte afstand van de piste en sleeplift (ca. 50 meter) gelegen en op ca. 5 minuutjes lopen van het centrum van Arc 2000. De résidence heeft een sfeervolle wellnessruimte met o.a. een verwarmd zwembad, een kinderbad, een fitnessruimte met diverse toestellen en een sauna (geopend van 10:00 uur - 20:00 uur). Hiervan kun je gratis gebruik maken. Daarnaast beschikt de résidence over een skiberging en een parkeergarage (de parkeergarage bevindt zich onder de résidence (hoogte 2.10 meter) met een directe verbinding naar boven door middel van een lift).
Op slechts 25 meter van Chalet Altitude vind je een supermarkt en twee pubs. De skiverhuur is op zo'n 25 meter afstand gelegen, je gereserveerde materiaal haal je daar dus snel op! De skischool en restaurants liggen in het centrum van Arc 2000, op ongeveer 200 meter afstand en zijn gemakkelijk met een personenlift bereikbaar (bevindt zich in het gebouw tegenover Chalet Altitude). De skischool is ook te bereiken met een sleeplift die op ca. 50 meter van de receptie begint. Deze lift gaat ruim voordat de lessen beginnen open. Met deze lift heb je direct toegang tot het fantastische skigebied van Les Arcs met meer dan 200 kilometer piste.
Het is mogelijk om broodjesservice te bestellen bij de nabijgelegen supermarkt.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement altitude - 14-16 personen

De ligging van "chalet-appartement altitude - 14-16 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.