Chalet-appartement Montagnettes Le Vallon - 10 personen

0.9 / 8 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Direct aan de piste, aan het begin van Belle Plagne, ligt de Montagnettes Le Vallon (ski-in en ski-out mogelijk). Vanaf de résidence ski je gemakkelijk over de blauwe piste naar Plagne Bellecôte toe. Hiervandaan vertrekken diverse skiliften met prima aansluitingen op het enorme skigebied. Onder andere de Bellecôte Gletsjer (met ruim 3300 meter het hoogste punt van het skigebied) is zo snel te bereiken. Het centrum van Belle Plagne, met alle benodigde faciliteiten, ligt op loopafstand.
Voor wie naast het wintersporten ook graag geniet van ruimte, rust en een beetje luxe zijn de appartementen van Montagnettes Le Vallon een aanrader. De ruime appartementen zijn decoratief en sfeervol ingericht met o.a. een open haard in de woonkamer. Alle 12 appartementen beschikken over een balkon en bieden een prachtig uitzicht over de bergwereld van La Plagne. In de résidence is een wellnessruimte met whirlpool en sauna aanwezig (€ 25,- per 45 minuten, reserveren via de receptie, open 16.30 - 19.00 op zondag - vrijdag).
Op ca. 150 meter vanaf de résidence is een skischool.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement montagnettes le vallon - 10 personen

De ligging van "chalet-appartement montagnettes le vallon - 10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.