Chalet Le Pré Suzette, met sauna en buiten-whirlpool - 16 personen


 
Deel deze accommodatie via:
16
Chalet.nl logo

De geschakelde chalets Le Pré bevinden zich in het kleine dorp Villaroger. Door de perfecte ligging direct aan de blauwe piste, kun je 's ochtends meteen de ski's onderbinden en het skigebied van Les Arcs gaan ontdekken! De chalets zijn beide voorzien van diverse luxe faciliteiten, waaronder een buiten-whirlpool en een wellnessruimte met sauna.
Via de piste die langs het chalet loopt, bereik je de stoeltjeslift Le Replat. Deze en nog twee andere stoeltjesliften brengen je richting Arc 2000, waar je verder het gebied in kunt. Aan het einde van de dag ski je gemakkelijk weer terug naar je chalet! In Villaroger vind je enkele restaurants. Meer restaurants, barretjes en winkels zijn te vinden in het nabijgelegen dorp Sainte Foy (ca. 4 km).
Le Pré bestaat uit een 16-persoons chalet (Suzette) en een 24-persoons chalet (Rene). Bij de inrichting van de chalets is veel gebruik gemaakt van hout en natuursteen, wat zorgt voor een rustieke en sfeervolle uitstraling. Beide chalets beschikken o.a. over een open haard, Wi-Fi, skiberging en een verwarmde skischoenenberging. In- en uitladen van de auto kan bij het chalet. Ter plaatse wordt aangegeven waar je de auto's kunt parkeren tijdens je verblijf.
De chalets kunnen ook gezamenlijk gehuurd worden en zijn samen geschikt voor grotere groepen van maar liefst 40 personen!

Boekingsinformatie

Ligging chalet le pré suzette, met sauna en buiten-whirlpool - 16 personen

De ligging van "chalet le pré suzette, met sauna en buiten-whirlpool - 16 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.