Chalet Villaroger met buiten-whirlpool en sauna - 15 personen

2.7 / 3 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
15
Chalet.nl logo

Chalet Villaroger met privé-sauna en buiten-whirlpool ligt in het kleine bergdorp Villaroger, onderdeel van het skigebied Les Arcs - Paradiski. Het chalet ligt op slechts een steenworp afstand van de skipiste. Via deze blauwe piste ski je naar de stoeltjeslift Replat. Door middel van deze stoeltjeslift en nog twee andere stoeltjesliften bereik je de pistes bij Les Arcs. Aan het einde van de dag kun je weer terug skiën tot dichtbij het chalet. Bij de stoeltjeslift Le Replat kun je de skischool ESF vinden.
In Villaroger zijn twee restaurants te vinden. Voor meer restaurants en enkele winkels kun je terecht in Ste. Foy Tarantaise, dat op ca. 4 km afstand gelegen is. De plaats Bourg St. Maurice heeft een ruimer aanbod aan winkels, bars en restaurants en ligt op ongeveer 13 km afstand.
Het authentieke, stenen chalet Villaroger is o.a. voorzien van een privé-sauna, buiten-whirlpool, open haard in de woonkamer en een bubbelbad in één van de badkamers. Verder zijn er o.a. een gratis internetverbinding (Wi-Fi), drie balkons en een terras aanwezig. Het chalet is met de auto te bereiken. Gratis parkeergelegenheid vind je op ca. 200 meter afstand van chalet Villaroger. Er is broodjesservice mogelijk bij dit chalet (via restaurant gelegen op ca. 50 meter afstand).

Boekingsinformatie

Ligging chalet villaroger met buiten-whirlpool en sauna - 15 personen

De ligging van "chalet villaroger met buiten-whirlpool en sauna - 15 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.