Chalet De Vallandry La Charrue met privé wellness - 10 personen

1.6 / 5 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Het autovrije chaletpark ‘Les Chalets de Vallandry’ bestaat uit mooie vrijstaande, met veel hout gebouwde, chalets en ligt vlakbij het dorpscentrum van het authentieke Vallandry. Midden op dit park staat Chalet La Charrue.
Chalet La Charrue wordt in de zomer van 2021 compleet verbouwd. Het gehele chalet krijgt een upgrade, meer ruimte, meer licht en meer luxe.
Bij deze omvangrijke upgrade wordt de woonlaag 1.40 meter uitgebouwd, waardoor de woonkamer veel ruimer zal zijn. Daarnaast wordt de entree uitgebreid en wordt het bestaande terras/balkon vergroot, waarmee het rondom het gehele chalet zal lopen. Vanaf dit fijne balkon heb je een prachtig vrij uitzicht over de Tarentaise-vallei, de pistes van het skigebied van La Plagne en bij helder weer zie je zelfs de Mont Blanc!
Op de eerste verdieping worden de twee slaapkamers voorzien van een dakkapel, waardoor deze slaapkamer veel ruimer zullen worden.
Als klap op de vuurpijl komt er een complete Wellness ruimte (ca. 20 m²) op de benedenverdieping. In deze luxe privé spa vind je een sauna, Turks stoombad, douche, toilet en wastafel. Ook vanuit de spa geniet je van een verbluffend uitzicht over de vallei.
De stoeltjeslift van Vallandry en de eerste (blauwe) piste die naar het dorpscentrum leidt, vind je al op ca. 300 meter afstand van het chalet. Het centrum van Vallandry, met alle benodigde faciliteiten zoals de skischool, kinderopvang, diverse ski-verhuurwinkels, supermarkt, bakker, overige winkels en restaurants, is gemakkelijk te bereiken en ligt ca. 300 meter van Chalet La Charrue. De receptie van het park verzorgt graag broodjesservice, zodat je voor brood 's morgens de deur niet uit hoeft.
Als huurder van Chalet La Charrue kun je gratis gebruik maken van één eigen overdekte parkeerplaats in een nabijgelegen parkeergarage. Tevens is er gratis openbare parkeergelegenheid aan het begin van het chaletpark.

Boekingsinformatie

Ligging chalet de vallandry la charrue met privé wellness - 10 personen

De ligging van "chalet de vallandry la charrue met privé wellness - 10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.