Chalet De Vallandry Ekseption met sauna - 12-14 personen

0.5 / 16 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
14
Chalet.nl logo

Chalet Ekseption is een vrijstaand, ruim en luxe ingericht chalet met sauna op korte afstand van het centrum van Vallandry. Het chalet is zeer rustig gelegen en heeft een vrij uitzicht over het dal en op de pistes van het tegenover gelegen skigebied van La Plagne (dorpen Les Coches en Montchavin). Verder is er een mooi uitzicht over de vallei en de omringende bergwereld met toppen tot liefst 3500 meter hoogte en op de beroemde Mont Blanc.
Het centrum van Vallandry, met zowel de skipiste als de stoeltjeslift, ligt op ca. 350 meter afstand en is via een glooiend pad te bereiken. In het centrum van het vriendelijke Vallandry zijn alle benodigde faciliteiten zoals een skischool, kinderopvang, winkels en restaurants te vinden. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op ca. 75 meter afstand van het chalet. Je beschikt over één ski-locker vlakbij de skilift (voor 12 paar ski's en skischoenen), maar ook in het chalet is er ruimte om je skimateriaal op te bergen. Via de receptie kun je broodjesservice regelen.
Doordat chalet Ekseption op een autovrij park is gelegen (het chalet is dan ook niet per auto te bereiken) zijn rust en volledige privacy gegarandeerd.

Boekingsinformatie

Ligging chalet de vallandry ekseption met sauna - 12-14 personen

De ligging van "chalet de vallandry ekseption met sauna - 12-14 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.