Chalet-appartement CGH l'Oree des Neiges - 4-6 personen

1.2 / 7 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

L'Oree des Neiges is een kleinschalige recent gebouwde résidence (geopend in december 2011) met 23 appartementen, verdeeld over twee chalets. In alle appartementen is Wi-Fi internet aanwezig (één gratis code per appartement) en er is een parkeergarage (tegen betaling). Via de receptie is er een broodjesservice mogelijk.
De résidence is zeer gunstig gelegen op ca. 300 meter van het centrum van Vallandry, tevens is het mogelijk om van en naar de résidence te skiën. Het startpunt van de (kinder) skilessen is gemakkelijk bereikbaar over de blauwe piste.
De gasten van deze résidence kunnen gratis gebruik maken van het zwembad, whirlpool, sauna, stoomcabine en fitnessruimte van résidence CGH L'Oree des Cimes (gelegen op 1300 meter, bereikbaar per gratis skibus). Tevens biedt het beauty-centrum daar een ruime keuze aan massages en schoonheidsbehandelingen aan (tegen betaling).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement cgh l'oree des neiges - 4-6 personen

De ligging van "chalet-appartement cgh l'oree des neiges - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.