Chalet-appartement CGH Résidence L'Oree des Cimes - 4-6 personen

1.3 / 6 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

De recent gebouwde chalet-appartementen van CGH L'Oree des Cimes liggen net boven het dorpscentrum van Vallandry, direct aan de piste en bij de stoeltjeslift (Grizzly 68). Bij de bouw van de résidence is gebruik gemaakt van traditionele materialen uit de streek, zoals hout en natuursteen. L'Oree des Cimes biedt een fantastisch uitzicht op Vallandry en een panoramisch uitzicht op het dal. Elk appartement beschikt over een eigen skilocker en Wi-Fi internetverbinding (één gratis code per appartement).
De résidence heeft een receptie met open haard en broodjes-service en beschikt over een groot spa-centrum met diverse faciliteiten zoals een overdekt zwembad, whirlpool, sauna, hammam en een fitness-centrum. Je kunt hier gratis gebruik van maken. Tegen betaling biedt het beautycentrum een ruime keuze aan massages en schoonheidsbehandelingen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement cgh résidence l'oree des cimes - 4-6 personen

De ligging van "chalet-appartement cgh résidence l'oree des cimes - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.