Chalet Longue Vue - 8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Chalet Longue Vue is gelegen in het hogere deel van Vallandry, net onder de Bellecôte chalets. De piste bevindt zich op ca. 150 meter vanaf het chalet en komt uit in het centrum van Vallandry (ca. 400 meter). Hier starten ook de skilessen en met de stoeltjeslift Vallandry 74 kom je verder in het uitgestrekte Paradiski skigebied.
Het centrum is ook via de weg in ca. 10 minuten lopend te bereiken. In het centrum vind je een kleine supermarkt, diverse winkels, restaurants en de skiverhuur.
Chalet Longue Vue beschikt over grote ramen in de woonkamer en een balkon over de gehele lengte van het chalet. Bij een verblijf in dit chalet geniet je van een prachtig uitzicht over het Tarentaise-dal en als je goed kijkt kun je de toppen van de Mont Blanc zien liggen. Ook beschikt het chalet over een fijne zithoek met open haard voor knusse avonden met elkaar. Verder is er een wasmachine en droger, Wi-Fi internetverbinding en is er broodjesservice mogelijk. De auto parkeer je in de openbare parkeergarage aan het einde van de weg.

Boekingsinformatie

Ligging chalet longue vue - 8 personen

De ligging van "chalet longue vue - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.