Chalet Esprit du Paradis met sauna - 10-12 personen


 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

Dit luxe chalet is in 2016 gerenoveerd en bevindt zich in het dorpje Peisey, vlakbij Vallandry. Het chalet is gunstig gelegen, in een rustig deel van het gebied, maar toch met een vlotte verbinding naar het Paradiski skigebied. Zo is de Télévillage skilift Lonzagne naar het skigebied van Les Arcs en naar de Vanoise-Express richting La Plagne te vinden op zo'n 300 meter afstand van chalet Esprit du Paradis. Deze Lonzagne skilift zul je aan het einde van de dag ook gebruiken om weer terug naar het chalet te komen. De skibushalte bevindt zich op ongeveer 250 meter van het chalet.
Het pittoreske centrum van Peisey is op loopafstand gelegen. Zo kun je binnen een straal van 50 à 150 meter van het chalet al wat restaurants, barretjes, bakker, slager, een kleine supermarkt en een skishop vinden.
In het chalet kun je genieten van de luxe van een houtkachel, sauna en gratis Wi-Fi internetverbinding. Het chalet is met oog voor detail gerenoveerd, waardoor het chalet volledig voldoet aan de moderne eisen, maar diverse traditionele kenmerken toch bewaard zijn gebleven. Zo zijn bijvoorbeeld de natuurstenen muren wel in tact gebleven.
Een deel van het chalet is niet voor gasten toegankelijk. Er zijn drie parkeerplaatsen bij het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet esprit du paradis met sauna - 10-12 personen

De ligging van "chalet esprit du paradis met sauna - 10-12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.