Chalet d'Alfred met buiten-sauna - 8-10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Chalet d'Alfred is een sfeervol, ruim opgezet chalet, gelegen in het hart van het charmante dorp Nancroix. Dit dorpje is onderdeel van het bekende Peisey-Vallandry, in het fantastische skigebied van Paradiski-Les Arcs. Je kunt het skigebied binnen een paar minuten bereiken met de auto (ca. 4 km) of met de gratis skibus, die op ca. 200 meter afstand van het chalet stopt. De weg naar het skigebied is goed te berijden.
Voor je dagelijkse boodschappen, winkels, restaurants en barretjes kun je terecht in Peisey (ca. 2 km) of in Vallandry, gelegen aan de voet van de skihellingen (ca. 4 km).
Na een actieve dag in de buitenlucht kun je fijn opwarmen bij de open haard of heerlijk relaxen in de buiten-sauna van Chalet d'Alfred. Ook beschikt het chalet over een balkon met een panoramisch uitzicht over de omliggende bergen. Er zijn vlakbij het chalet voldoende parkeerplaatsen en er is een Wi-Fi internetverbinding.
Let op: Een gedeelte van het chalet is niet toegankelijk voor huurders.
Eventueel bijgehuurd skimateriaal moet worden opgehaald in Vallandry.

Boekingsinformatie

Ligging chalet d'alfred met buiten-sauna - 8-10 personen

De ligging van "chalet d'alfred met buiten-sauna - 8-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.