Chalet Balcon du Paradis met buiten-whirlpool en sauna - 12-14 personen


 
Deel deze accommodatie via:
14
Chalet.nl logo

Chalet Balcon du Paradis is een charmant, comfortabel ingericht chalet met een open haard, sauna en buiten-whirlpool gelegen in het traditionele bergdorp Le Villaret. Le Villaret is een klein gehucht op 5 à 10 minuten rijden van Vallandry en op ca. 600 meter afstand van het gemoedelijke dorpje Peisey. In Peisey kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen en ook vind je er o.a. skiverhuur en allerlei uitgaansgelegenheden.
Vanuit Villaret gaat er een gratis skilift (Lonzagne, gelegen op ca. 350 meter afstand van Chalet Balcon du Paradis) naar hartje Peisey-Vallandry. Ook stap je hier zo op de Vanoise Express. Deze lift draait van 's morgen 9 uur tot 's avonds 6 uur (wijzigingen voorbehouden).
Het chalet is een twee-onder-een-kap woning (Balcon du Paradis is het rechtergedeelte) en is gebouwd in traditionele stijl met veel hout en natuursteen. Bij het chalet is gratis parkeergelegenheid, waaronder een garage met plaats voor één auto. Doordat het chalet in het hoogste gedeelte van het gehucht staat, heb je door de grote ramen van de woonkamer een fantastisch vrij uitzicht over de vallei.

Boekingsinformatie

Ligging chalet balcon du paradis met buiten-whirlpool en sauna - 12-14 personen

De ligging van "chalet balcon du paradis met buiten-whirlpool en sauna - 12-14 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.