Chalet Les Mélèzes Sud inclusief catering en buiten-whirlpool - 12 personen


 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

In het grote skigebied Les Arcs, in het dorpje Le Villaret, is het chalet Les Mélèzes Sud gelegen. Op ongeveer 550 meter afstand/ ca. 6-8 min. lopen, kun je de gratis lift Lonzagne vinden (open van 09.00 - 18.00 uur, wijzigingen voorbehouden). In overleg met de staf kan je gebruik maken van de privé mini shuttle bus. 's Ochtends brengen ze je naar de lift en 's middags word je opgehaald op een van te voren afgesproken tijdstip en plaats. De Lozagne lift brengt je naar Peisey-Vallandry, vanuit hier kun je verder het skigebied van Les Arcs ontdekken, of met de Vanoise Express naar het skigebied van La Plagne gaan. Samen hebben Les Arcs en La Plagne meer dan 400 km aan pistes! In het naastgelegen dorpje Peisey-Nancroix, vind je o.a. een supermarkt, sportwinkel en enkele restaurants.
Geniet na een actieve dag op de piste van de whirlpool (geschikt voor 4 personen) op het terras of voor de fijne open haard in de woonkamer! Verder heeft het 12-persoons chalet Les Mélèzes Sud o.a. een balkon, terras, skiberging en Wi-Fi internetverbinding.
Voor een zorgeloze wintersportvakantie ben je hier aan het juiste adres! Dit chalet wordt namelijk alleen inclusief cateringservice verhuurd. Dit houdt in dat de cateringstaf heerlijke maaltijden voor je bereidt en ervoor zorgt dat het chalet schoon en gezellig is. De cateringservice omvat o.a. 7x ontbijt, 5x afternoon-tea en 6x drie-gangen diner (zie Extra te boeken voor volledige omschrijving). Door deze service kun je dus volop genieten van je vakantie en de pistes van Les Arcs! De cateringstaf verblijft in een eigen gedeelte van het chalet.
Er is parkeergelegenheid voor 2 à 3 auto's bij het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet les mélèzes sud inclusief catering en buiten-whirlpool - 12 personen

De ligging van "chalet les mélèzes sud inclusief catering en buiten-whirlpool - 12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.