Chalet La Grange d'Alice inclusief catering, sauna en buiten-whirlpool - 14 personen


 
Deel deze accommodatie via:
14
Chalet.nl logo

Chalet La Grange d’Alice ligt in het dorpje Les Granges, vlak bij Arc 1600. Het chalet vormt een perfecte thuisbasis voor wie wil verblijven in een rustige omgeving, maar met een groot skigebied binnen handbereik! De Les Arcs Express funiculaire (=treintje) ligt op slechts 150 meter loopafstand van het chalet en brengt je naar Arc 1600. Vanaf hier heb je toegang tot de ruim 200 pistekilometers van Les Arcs. Via een rode of blauwe piste ski je vanuit Arc 1600 weer terug naar Les Granges. De blauwe piste “Bois de Saule” loopt langs het chalet; het is mogelijk om vanaf deze piste terug te skiën tot aan de deur!
Dit chalet wordt alleen inclusief cateringservice verhuurd. Dit houdt in dat de cateringstaf heerlijke maaltijden voor je bereidt en ervoor zorgt dat het chalet schoon en gezellig is. De cateringservice omvat o.a. 7x ontbijt, 5x afternoon-tea en 6x drie-gangen diner (zie Extra te boeken voor volledige omschrijving). Door deze service kun je volop genieten van je vakantie en de pistes van Les Arcs!
La Grange d’Alice is van oorsprong een oude boerderij, die volledig is gerenoveerd. Verschillende karakteristieke elementen zijn hierbij bewaard gebleven, wat het chalet een warme en sfeervolle uitstraling geeft. Het chalet is ingericht met allerlei moderne faciliteiten. Zo kun je na een actieve dag op de piste ontspannen in je eigen sauna of buiten-whirlpool of nagenieten van de dag met een lekker drankje bij het haardvuur. Buiten bij het chalet is er volop ruimte om te rodelen of sneeuwpoppen te bouwen. Auto’s kunnen direct bij het chalet geparkeerd worden.
Voorzieningen als restaurants, bars, supermarkten, skiwinkels en een skischool vind je in Arc 1600 (ca. 7 km rijden) of Bourg St. Maurice (ca. 9 km rijden). Deze plaatsen zijn beide ook bereikbaar met de funiculaire. Naast de funiculaire vind je een klein beginnersgebied. Eventueel gehuurd ski- of snowboardmateriaal moet worden opgehaald in Arc 1600.

Boekingsinformatie

Ligging chalet la grange d'alice inclusief catering, sauna en buiten-whirlpool - 14 personen

De ligging van "chalet la grange d'alice inclusief catering, sauna en buiten-whirlpool - 14 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.