Chalet-appartement CGH Résidence Le Coeur d'Or - 6-8 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

CGH Résidence Le Coeur d'Or is gelegen in het gezellige Bourg St. Maurice. In Bourg Saint Maurice zelf kan niet geskied worden, maar het is met een treintje verbonden met het mooie skigebied van Les Arcs. De résidence bestaat uit één gebouw met hierin 42 appartementen.
Résidence Le Coeur d'Or is op 10 minuten loopafstand van het centrum gelegen, in het centrum bevindt zich ook het station voor het treintje (Funiculaire Arc-en-Ciel) naar Arc 1600 (deze is gratis voor de houders van een skipas). Vanuit Arc 1600 heb je met de stoeltjeslift een prima aansluiting op het skigebied. De Funiculaire doet 7 minuten over de rit en rijdt elke 20 minuten.
De résidence heeft diverse faciliteiten zoals een overdekt en verwarmd zwembad, sauna's, een Turks stoombad en een fitness ruimte. Je kunt hier gratis gebruik van maken. Tegen betaling kun je er allerlei behandelingen ondergaan zoals massages, en speciale gezichts- en lichaamsbehandelingen.
Verder beschikt elk appartement over Wi-Fi internetverbinding (één code gratis per appartement) en een eigen skilocker. Er is een parkeergarage (tegen betaling, maximale hoogte 2.10 meter) en broodjesservice is via de receptie te regelen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement cgh résidence le coeur d'or - 6-8 personen

De ligging van "chalet-appartement cgh résidence le coeur d'or - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.