Chalet-appartement La Cime des Arcs - 2-4 personen

1.7 / 5 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Direct aan de piste, bij de stoeltjeslift en in het centrum van Arc 2000 ligt résidence La Cime des Arcs. Door de gunstige ligging van de résidence stap je 's ochtends zo de piste op en kan je het sneeuwzekere les Arcs - Paradiski skigebied gaan ontdekken. Direct tegenover de appartementen vind je de skischool, kinderopvang, skiverhuur, bowlingbaan, winkels en restaurants.
Résidence La Cime des Arcs, onderdeel van het bekende Chalet des Neiges, herbergt 56 appartementen, variërend in grootte voor 2 tot 12 personen. De résidence beschikt over diverse faciliteiten zoals een fitnessruimte, sauna en zwembad. Verder heeft elk appartement een balkon en eigen ski-locker met skischoendroger.
Via de receptie is broodjesservice mogelijk en er is gratis Wi-Fi internetverbinding. Parkeren kan in de parkeergarage (tegen betaling, vooraf te reserveren).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement la cime des arcs - 2-4 personen

De ligging van "chalet-appartement la cime des arcs - 2-4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.