Appartement Arc 1950 Le Village - 2-4 personen

7

 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

De ski-in-ski-out résidence Arc 1950 Le Village ligt in het autovrije bergdorp Arc 1950, middenin het skigebied Paradiski - Les Arcs. Deze grote résidence bestaat uit 600 appartementen verdeeld over 8 gebouwen, gebouwd in chalet-stijl. De appartementen hebben een ideale ligging; direct aan de skipiste en dichtbij de skiliften, waardoor je 's ochtends meteen het skigebied in kunt! Het skigebied van Les Arcs is verbonden met het skigebied van La Plagne. Hierdoor heb je maar liefst 425 km piste tot je beschikking!
Bij résidence Arc 1950 Le Village geniet je van allerlei luxe faciliteiten! Zo zijn er diverse wellnessruimtes aanwezig die samen beschikken over een sauna, hammam, whirlpools, fitnessapparaten, een verwarmd binnenzwembad en vier verwarmde buitenzwembaden. Tegen betaling kun je genieten van beautybehandelingen en massages. Daarnaast heeft de résidence o.a. een bar, restaurant, kleine supermarkt, bakker, sportwinkel, skiberging, wasruimtes, receptie (24/7) en een bagageruimte. De appartementen zijn allemaal voorzien van een Wi-Fi internetverbinding. Het verschil tussen de 'normale' en Superior appartementen is het aantal vierkante meters.
Er rijden regelmatig skibussen tussen de verschillende dorpen van Les Arcs. Er is ook een cabinelift die je van Arc 1950 naar Arc 2000 brengt. Auto's kun je tegen betaling parkeren in de parkeergarage bij de ingang van het dorp. Parkeerplaatsen kun je vooraf reserveren via www.effia.com.

Boekingsinformatie

Ligging appartement arc 1950 le village - 2-4 personen

De ligging van "appartement arc 1950 le village - 2-4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.