Chalet-appartement Résidence Eden Arc - 4-6 personen

0.6 / 13 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Résidence Eden Arc is hoog gelegen net boven Arc 1800 en heeft een prachtig uitzicht op de Mont Blanc en de Tarentaise vallei. Er zijn in totaal 133 appartementen, verdeeld over drie chaletgebouwen en er is een lift aanwezig. De résidence ligt direct aan de blauwe piste en het beginnersgebied van Arc 1800. Na ongeveer 300 meter skiën vind je de stoeltjesliften "Chântel 21" en "Vagere 24". Vooral de Vagere 24 biedt een snelle en uitstekende toegang tot het enorme skigebied van Les Arcs.
Via de piste ski je tevens direct naar het centrum, met de auto is de afstand naar het centrum ongeveer 2 km. Voor de résidence vertrekt er een skibus naar het centrum van Arc 1800 en naar de andere dorpen.
Eden Arc beschikt over een complete wellnessruimte met een overdekt verwarmd zwembad (met buitengedeelte) met kinderbad, whirlpool, sauna en een fitnessruimte. Deze is gratis te gebruiken door de gasten. Ook kun je heerlijk ontspannen in de gloednieuwe spa 'Nama Springs' met een oppervlakte van 500 m2 en genieten van onder andere behandelingen uit de Indiase traditie (spabezoek en behandelingen tegen betaling, vanaf 15 jaar).
Daarnaast is er gratis Wi-Fi in de appartementen en beschikt de résidence over een wasserette (tegen betaling). Tevens is het mogelijk om (tegen betaling) in de overdekte parkeergarage van de résidence te parkeren (op basis van beschikbaarheid, deze plekken zijn niet vooraf te reserveren).
Bij de receptie kun je broodjes bestellen. Ook vind je bij résidence Eden Arc restaurant 'Voga Goga'. Het restaurant heeft een zonnig terras met directe toegang tot de pistes.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement résidence eden arc - 4-6 personen

De ligging van "chalet-appartement résidence eden arc - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.