Appartement La Petite Grive - 4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Appartement La Petite Grive ligt in het dorpje Courbaton, op ongeveer 800 meter loopafstand van Arc 1600 (ca. 1,3 km met de auto). De blauwe “Bois de Saule” piste gaat langs Courbaton en ligt op slechts 80 meter loopafstand van het apaprtement. Via deze piste kun je naar Les Granges skiën, waar je de funiculaire naar Arc 1600 kunt nemen. Vanuit Arc 1600 kun je vervolgens verder het gevarieerde skigebied van Les Arcs in, waar meer dan 200 km aan pistes te vinden is! In overleg met het beheer kun je 's ochtends ook met een privé-busje naar de skiliften of skischool in Arc 1600 worden gebracht. Aan het einde van de dag ski je via de blauwe piste gemakkelijk weer terug naar het dorpje en je kunt zelfs (off-piste) terugskiën tot aan de deur! In Arc 1600 vind je o.a. verschillende restaurants, bars, skiwinkels en een supermarkt.
Het 5-persoons appartement La Petite Grive is o.a. voorzien van een skiberging en Wi-Fi en beide slaapkamers hebben de luxe van een eigen badkamer! Er is parkeergelegenheid direct bij het gebouw (naar beschikbaarheid) of verderop in de straat. Dit appartement kan ook in combinatie met het 12-persoons appartement L’Aiguille Grive geboekt worden, voor groepen van maximaal 17 personen en inclusief cateringservice!
Eventueel gehuurd ski- of snowboardmateriaal moet worden opgehaald in Arc 1600.

Boekingsinformatie

Ligging appartement la petite grive - 4 personen

De ligging van "appartement la petite grive - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.