Chalet-appartement Résidence Aspen - 4-7 personen

7

 
Deel deze accommodatie via:
7
Chalet.nl logo

Résidence Aspen is gelegen in Plagne Villages, op slechts 100 meter van de piste en 300 meter van de skiliften. Ook de winkels, skischool en kinderopvang zijn gelegen op 300 meter van de residence. Er rijdt de gehele dag een skibus tussen de verschillende dorpen in La Plagne, waardoor men binnen een aantal minuten vanuit Plagne Villages naar bijvoorbeeld Plagne Centre kan gaan.
Résidence Aspen beschikt over 48 appartementen in totaal, welke allemaal in één gebouw zijn gelegen (lift vanaf de tweede verdieping). In de résidence kunnen gasten gratis gebruikmaken van verschillende luxe faciliteiten zoals een verwarmd, overdekt zwembad, een receptie met zitruimte rondom de openhaard en skiberging. Ook kan men tegen betaling gebruikmaken van de sauna en Turks Stoombad (1 sessie gratis), biljarttafel bij de receptie en wasserette.
Parkeren kan (op aanvraag en tegen betaling) in de parkeergarage (max. 1.90 meter hoogte) of gratis op zo'n 100 meter afstand van de résidence (onoverdekt en naar gelang de beschikbaarheid).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement résidence aspen - 4-7 personen

De ligging van "chalet-appartement résidence aspen - 4-7 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.