Chalet-appartement CGH Résidence Les Granges du Soleil - 6-8 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Deze résidence is zonnig gelegen in het hart van Plagne Soleil, met prachtig uitzicht op de Mont Blanc en het Beaufortain Massief. De appartementen zijn verdeeld over vier chaletgebouwen. De résidence ligt direct aan de piste en op loopafstand kun je winkels en skiliften vinden.
Résidence Les Granges du Soleil beschikt over diverse faciliteiten zoals een receptie met open haard en Centre Spa & Beauté met overdekt zwembad, fitnessruimte, whirlpools, sauna en Turks stoombad. Tegen betaling kun je er allerlei behandelingen ondergaan zoals massages, en speciale gezichts- en lichaamsbehandelingen.
Tevens is in alle appartementen gratis Wi-Fi internet aanwezig (één code per appartement) en er is een parkeergarage (tegen betaling, maximale hoogte 2.00 meter). Broodjesservice is via de receptie te regelen en elk appartement heeft zijn eigen skiberging met skischoenendroger.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement cgh résidence les granges du soleil - 6-8 personen

De ligging van "chalet-appartement cgh résidence les granges du soleil - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.