Appartement St. Jacques - 8-11 personen


 
Deel deze accommodatie via:
11
Chalet.nl logo

Résidence St. Jacques ligt in het hart van Plagne Bellecôte en vlakbij de skilift en piste. De appartementen hebben een gunstige ligging in het dorp, zo vind je de piste en skilift al op circa 120 meter, de skiverhuur winkel op circa 50 meter. Een van de skiliften brengt je direct naar de gletsjer van Bellecôte, gelegen op ca 3300 meter, hierdoor is de sneeuwzekerheid gunstig.
De résidence bestaat uit 10 verdiepingen en er is een lift in het gebouw aanwezig. De comfortabele appartementen zijn onlangs gerenoveerd wat voor een frisse uitstraling zorgt. Alle appartementen beschikken over een balkon.
Op slechts 100 meter afstand vind je diverse faciliteiten voor een geslaagde wintersport. Zo vind je er o.a. winkels, een skischool, verschillende restaurants en een aantal bars. Hier kun je na een dag hard werken op de piste, van een welverdiend drankje genieten.
Je kunt gratis gebruik maken van het openbare zwembad in Plagne bellecôte, gelegen op circa 15 meter afstand. Hier kun je genieten van het verwarmde buitenzwembad met uitzicht op de besneeuwde bergen. Ook is er een wellness-ruimte aanwezig met o.a. whirlpool en sauna (tegen betaling). Er is een overdekte parkeergarage (tegen betaling) gelegen op circa 500 meter van het centrum (vooraf te reserveren). Ook is er openbare parkeergelegenheid (tegen betaling) met 200 parkeerplaatsen in Plagne Bellecote. Je kunt bij aankomst de auto naast de résidence parkeren om uit te laden. Er is Wi-Fi aanwezig tegen betaling.

Boekingsinformatie

Ligging appartement st. jacques - 8-11 personen

De ligging van "appartement st. jacques - 8-11 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.