Chalet Chez Marie - 10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Als je op zoek bent naar een ski-in-ski-out chalet in een groot skigebied, dan ben je bij chalet Chez Marie aan het juiste adres! Dit vrijstaande chalet ligt bovenin het dorpje Les Coches, in het skigebied van La Plagne. Via de rode piste die langs het chalet loopt bereik je de skilift Lac Noir, die je het gebied in brengt. Bovenaan de Lac Noir skilift kun je verder met de lift omhoog richting Belle Plagne, of kun je afdalen naar de Vanoise Express. Deze grote gondellift verbindt het skigebied van La Plagne met dat van Les Arcs, die samen de skiregio Paradiski vormen met maar liefst 425 km piste!
Les Coches heeft een klein centrum, maar alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig. Zo vind je er o.a. een skischool, sportwinkels met skiverhuur, diverse gezellige barretjes en restaurants en een supermarkt. De afstand vanaf het chalet naar het centrum is ongeveer 800 meter.
Chalet Chez Marie is tot ongeveer 200 meter afstand bereikbaar met de auto. Je kunt hier de auto's parkeren en je weg naar het chalet te voet vervolgen, gedeeltelijk over de piste. Op de aankomstdag kun je je bagage laten vervoeren naar het chalet. Deze externe service is op aanvraag en tegen betaling.

Boekingsinformatie

Ligging chalet chez marie - 10 personen

De ligging van "chalet chez marie - 10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.