Chalet Evelyne - 16-18 personen

0.9 / 8 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
18
Chalet.nl logo

Chalet Evelyne is een mooi natuurstenen chalet, dat direct aan de piste in het authentieke bergdorpje Les Coches is gelegen. Het chalet is ruim opgezet en heeft een warme sfeer doordat er veel gebruik is gemaakt van hout. Het fijne aan dit chalet is dat alle acht de slaapkamers beschikken over een eigen badkamer. Daarnaast zijn er onder andere een gezellige zithoek met een open haard, meerdere balkons en een overdekt terras aanwezig. Vanuit het chalet heb je panoramisch uitzicht op de Mont Blanc.
Doordat chalet Evelyne aan de piste gelegen is, kun je 's ochtends meteen op de ski's stappen! Aan het einde van je skidag kun je weer terugskiën tot dichtbij het chalet. Les Coches heeft een centrale ligging in het Paradiski skigebied en maakt deel uit van La Plagne. Vanuit het dorp heb je een goede verbinding met het tegenover gelegen skigebied van Les Arcs door middel van de "Vanoise Express".
Het kleine, maar gezellige centrum van Les Coches ligt op circa 800 meter afstand van chalet Evelyne. Je vindt hier onder andere een aantal winkels, barretjes, restaurants en een ijsbaan.
Er is parkeergelegenheid bij het chalet. Huisdieren zijn alleen in de woon-/eetkamer toegestaan.

Boekingsinformatie

Ligging chalet evelyne - 16-18 personen

De ligging van "chalet evelyne - 16-18 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.