Chalet Les Violettes met privé-sauna - 11 personen

1.6 / 5 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
11
Chalet.nl logo

Chalet Les Violettes is rustig gelegen in het hogere gedeelte van het dorpje Les Coches, dat centraal gelegen is in de skiregio Paradiski. De locatie van het chalet is ideaal, direct aan de skipiste, die uitkomt bij de stoeltjeslift Plan Bois. Aan het einde van je skidag is het mogelijk om weer terug te skiën tot aan de voordeur! Les Coches maakt deel uit van het skigebied van La Plagne, maar vanuit het dorp heb je tevens een goede verbinding met het tegenover gelegen skigebied van Les Arcs, door middel van de "Vanoise Express". Deze cabinelift ligt ongeveer 1 km van het chalet vandaan. De skibushalte bevindt zich op ca. 300 meter afstand.
Het kleine, gezellige centrum van Les Coches bevindt zich op ca. 2 km afstand van chalet Les Violettes. Je vindt hier o.a. allerlei winkels, barretjes, restaurants en een skischool.
Chalet Les Violettes is in 2018 compleet gerenoveerd. Het chalet is voorzien van diverse moderne faciliteiten zoals een privé-sauna, Wi-Fi en vloerverwarming. Het skimateriaal kun je opbergen in de skiberging met skischoenendroger. Het chalet is met de auto tot ongeveer 300 meter afstand bereikbaar, vervolgens kun je te voet verder naar het chalet. Er kan tegen betaling bagagetransport geregeld worden op de aankomstdag en op de vrijdagavond voor vertrek (op aanvraag).
De chalets Les Gentianes en Les Violettes liggen naast elkaar.

Boekingsinformatie

Ligging chalet les violettes met privé-sauna - 11 personen

De ligging van "chalet les violettes met privé-sauna - 11 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.