Appartement Backgammon - 10-13 personen


 
Deel deze accommodatie via:
13
Chalet.nl logo

Résidence Backgammon is rustig gelegen aan de rand van het bos van het authentieke dorpje Les Coches, onderdeel van het skigebied Paradiski-La Plagne. De appartementen hebben een gunstige ligging op slechts 50 meter van de piste en 100 meter van de skilift en skischool. Het centrum van Les Coches, met diverse winkels, restaurants en bars, een schaatsbaan, bevindt zich op ongeveer 500 meter afstand. Met de gratis voetgangerslift ''Télébuffette'' kan je eenvoudig het centrum van Les Coches bereiken.
De résidence bestaat uit zes verdiepingen en er zijn twee liften in het gebouw aanwezig. De comfortabele appartementen zijn onlangs gerenoveerd wat voor een frisse uitstraling zorgt. Alle appartementen zij voorzien van een balkon en een ski locker met skischoendrogers in de gezamenlijke skiberging.
De résidence beschikt over een wellnessruimte met sauna, hammam en een fitnessruimte (tegen betaling en vooraf reserveren bij de receptie). Er is gratis Wi-Fi bij de receptie en wellnessruimte (tijdens openingstijden). In de appartementen is Wi-Fi ook mogelijk (tegen betaling). Broodjesservice is via de receptie te regelen.
Rondom de accommodatie bevinden zich gratis, openbare parkeerplaatsen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement backgammon - 10-13 personen

De ligging van "appartement backgammon - 10-13 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.