Chalet Le Haut met sauna - 18-22 personen

4.3 / 2 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
22
Chalet.nl logo

Chalet Le Haut is een charmant chalet in Champagny Le Haut, een klein, idyllisch gelegen bergdorpje in het prachtige natuurschoon van het Nationaal Park van de Vanoise. Dit ruime chalet heeft een comfortabele inrichting en is o.a. voorzien van een privé-sauna.
Champagny en Vanoise, met een cabinelift naar het Paradiski/La Plagne skigebied, is gelegen op ongeveer 5 km afstand van het chalet. Ook kun je hier terecht voor diverse inkoop- en après-ski faciliteiten. De gratis skibus naar dit traditionele bergdorp vertrekt op ca. 150 meter afstand van het chalet.
Verder is er op 200 meter afstand van het chalet een restaurant gelegen en op 350 meter afstand bevinden zich langlaufloipen, een kinderrodelbaan en een ijsklimwand.
Het chalet beschikt over een privé-garage met plaats voor twee auto’s. Ook voor het chalet is gratis parkeergelegenheid. Er is een internetverbinding (Wi-Fi) aanwezig. Ter plaatse is broodjesservice mogelijk.

Boekingsinformatie

Ligging chalet le haut met sauna - 18-22 personen

De ligging van "chalet le haut met sauna - 18-22 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.