Chalet-appartement Les Soldanelles - 10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Chalet-appartement Les Soldanelles ligt in het dorp Champagny en Vanoise. Op ca. 200 meter afstand van het appartement vertrekt de skibus naar het centrum en de cabinelift (ca. 800 meter). Met de cabinelift sta je binnen 8 minuten in het skigebied van La Plagne, waar je kunt genieten van 225 pistekilometers! Mocht je hier niet genoeg aan hebben, kun je met de Vanoise Express het dal oversteken naar het skigebied van Les Arcs, waar nog eens ruim 200 km aan pistes te vinden is. Het gebied bij Champagny en Vanoise bestaat voornamelijk uit blauwe en rode pistes, wat het geschikt maakt voor beginners. Via twee rode pistes kun je terug skiën naar het dorp.
Faciliteiten als een skischool, sportwinkels met skiverhuur, supermarkten, restaurants en bars zijn allemaal te vinden in het centrum. Verder heeft het dorp o.a. een openbaar binnenzwembad en wellnesscentra en zijn er het hele winterseizoen nog vele andere activiteiten te doen.
Dit 10-persoons appartement is één van de vier appartementen in chalet Les Soldanelles. Het appartement beschikt o.a. over Wi-Fi, een privé-terras en een privé-garage voor één auto. In de garage is ook ruimte om je skimateriaal op te bergen. Tegenover het chalet bevinden zich gratis parkeerplaatsen (naar beschikbaarheid) en in het dorp zijn diverse openbare parkeergarages- en plaatsen te vinden (gratis en tegen betaling).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement les soldanelles - 10 personen

De ligging van "chalet-appartement les soldanelles - 10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.