Chalet Rosa Villosa met sauna - 8 personen

0.9 / 10 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Het comfortabele chalet Rosa Villosa is gelegen op 1.250 meter hoogte, aan de rand van het traditionele bergdorp Champagny en Vanoise. Het chalet is voorzien van een sauna en open haard en biedt panoramisch uitzicht over de omliggende bergwereld.
De afstand tot de pistes en de skilift is ongeveer 800 meter over een voetpad en 1,4 km over de weg. De halte van de gratis skibus ligt op ongeveer 50 meter van het chalet (deze bus rijdt alleen tijdens het hoogseizoen). Tevens is er op ongeveer 50 meter afstand een bar.
Het centrum van Champagny en Vanoise ligt ongeveer 1,1 km verwijderd van het chalet. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen en ook zijn er allerlei winkels, een overdekt zwembad, restaurants, café's en enkele après-ski gelegenheden.
Het linkergedeelte van het chalet is niet in de verhuur. Gratis parkeren is mogelijk in de nabije omgeving van het chalet. Ter plaatse kun je broodjesservice regelen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet rosa villosa met sauna - 8 personen

De ligging van "chalet rosa villosa met sauna - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.