Chalet Grand Arbet met sauna - 14-20 personen

2.4 / 3 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
20
Chalet.nl logo

Chalet Grand Arbet is een mooi chalet met privé-sauna, in het hogere gedeelte van Champagny en Vanoise gelegen. Het chalet biedt hierdoor een spectaculair uitzicht over de bergomgeving.
Dit chalet is verdeeld over vier verdiepingen en is gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming. Doordat het is opgebouwd uit meerdere kleine appartementen, die zijn samengevoegd tot één groot chalet, zijn er meerdere woonruimtes aanwezig.
De gratis skibus vertrekt op ongeveer 50 meter van het chalet en brengt je naar de piste en skilift, die circa 950 meter verderop gelegen zijn. Er is een supermarkt op ongeveer 400 meter en een bakker op ongeveer 500 meter afstand. Het centrum van Champagny met winkels, overdekt zwembad, restaurants en uitgaansgelegenheden is gelegen op ongeveer 5 à 10 minuten lopen (ca. 950 meter met de auto). Ter plaatse is broodjesservice mogelijk.
Een deel van het chalet wordt privé gebruikt door de eigenaar. Er is gratis parkeergelegenheid bij het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet grand arbet met sauna - 14-20 personen

De ligging van "chalet grand arbet met sauna - 14-20 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.