Chalet-appartement CGH Les Alpages de Champagny met cabine - 6-8 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Les Alpages de Champagny is een résidence met luxe chaletappartementen. Er zijn in totaal 66 appartementen verdeeld over vier chaletgebouwen. De résidence is in authentieke stijl gebouwd met veel gebruik van hout en natuursteen. De résidence is gelegen op ca. 1 km van het gezellige centrum van Champagny en Vanoise, ongeveer 15 minuten lopen via een smal voetpad. Het centrum heeft diverse gezellige restaurantjes, bars en winkels. De cabinelift en skischool zijn op ongeveer 1 km gelegen, de résidence heeft een eigen shuttleservice waarmee je naar de piste gebracht wordt.
De résidence beschikt over diverse luxe faciliteiten zoals een overdekt verwarmd zwembad, sauna, Turks stoombad en een fitnessruimte, hier kun je gratis gebruik van maken. Tegen betaling kun je er allerlei behandelingen ondergaan zoals massages, en speciale gezichts- en lichaamsbehandelingen.
Voor alle appartementen is er een skiberging en Wi-Fi internetverbinding (één code per appartement). Er is een parkeergarage (tegen betaling, maximale hoogte 2.10 meter) en broodjesservice is mogelijk via de receptie.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement cgh les alpages de champagny met cabine - 6-8 personen

De ligging van "chalet-appartement cgh les alpages de champagny met cabine - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.