Appartement Les Balcons Etoiles Appartement A14 - 8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

In februari 2018 heeft Résidence Les Balcons Etoiles haar deuren geopend in het charmante wintersportdorp Champagny en Vanoise. Deze nieuwgebouwde résidence ligt op een zeer gunstige locatie in het dorp, direct bij de piste, cabinelift en de skischool. De cabinelift brengt je in ongeveer 8 minuten naar de pistes van het La Plagne skigebied. Het centrum van Champagny en Vanoise ligt slechts 100 meter van de résidence vandaan. Je vindt hier o.a. een supermarkt, diverse (sport)winkels, restaurants en bars.
Les Balcons Etoiles beschikt over comfortabele appartementen voor 4 tot 10 personen, verdeeld over twee chaletgebouwen. De appartementen zijn allemaal voorzien van o.a. een Wi-Fi internetverbinding en een balkon op het zuidwesten. Voor gezamenlijk gebruik zijn er in de résidence een skiberging met skischoenendrogers en een wasruimte aanwezig. Parkeren kan op gratis openbare parkeerplaatsen, gelegen op slechts 20 meter afstand van de résidence.

Boekingsinformatie

Ligging appartement les balcons etoiles appartement a14 - 8 personen

De ligging van "appartement les balcons etoiles appartement a14 - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.