Appartement Aigue Marine - 4-5 personen


 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Résidence Aigue Marine ligt direct aan de blauwe piste (circa 30 meter) in het familievriendelijke Belle Plagne. Zo kun je ’s ochtendsvroeg direct op pad om het prachtige skigebied te verkennen. De skilift vind je al op (circa 200 meter) afstand. Hiervandaan vertrekken meerdere skiliften die een goede aansluiting hebben op het veelzijdige skigebied. Op deze manier kun je onder andere de Bellecôte gletsjer bereiken (op ruim 3300 meter hoogte). Door de Bellecôte gletsjer is de sneeuwzekerheid gunstig.
Omdat Belle Plagne kleinschalig is opgezet vormt het een aantrekkelijke en ontspannen wintersportdorp voor families. Het comfortabele appartement van Aigue Marine bevindt zich op de 4e verdieping en heeft een knusse uitstraling. Ook beschikt het over een balkon waar je als je gelukt hebt nog een paar winterse zonnestralen kunt vangen. In de résidence is er een lift aanwezig. In het centrum wat op loopafstand is, vind je alle faciliteiten voor een geslaagde wintersport. Zo vind je er een overdekt winkelcentrum, skischolen, enkele bars en restaurants.
Het is mogelijk om in de grote centrale parkeergarage van Belle Plagne te parkeren (tegen betaling) vooraf te reserveren. Je kunt bij aankomst de auto naast de résidence parkeren om uit te laden. Vanaf de parkeergarage heb je direct toegang tot de résidence. Er is een skiberging en elk appartement beschikt over Wi-Fi (tegen betaling).

Boekingsinformatie

Ligging appartement aigue marine - 4-5 personen

De ligging van "appartement aigue marine - 4-5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.