Appartement Themis - 2-5 personen


 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Résidence Themis ligt direct aan de blauwe piste en vlakbij de skilift en centrum. Het appartement kenmerkt zich door de centrale ligging in Belle Plagne. Je kunt s’ ochtends direct op de lange latten stappen en naar de skilift skiën, die zich ca. 150 meter verderop bevindt. Hiervandaan vertrekken diverse skiliften met prima aansluitingen op het enorme skigebied. Onder andere de Bellecôte Gletsjer (met ruim 3300 meter het hoogste punt van het skigebied) is zo snel te bereiken.
Het appartement is onlangs gerenoveerd en beschikt over een balkon op het zuid-westen. Als je gelukt hebt kun je hier na het skiën nog genieten van enkele winterse zonnestralen. In de résidence is er een lift aanwezig. Het gemoedelijke wintersportdorp Belle Plagne beschikt over diverse faciliteiten. Zo vind je er een overdekt winkelcentrum, een aantal restaurants, bars en skischolen. De winkels liggen al op ca. 100 meter afstand.
Het is mogelijk om in de grote centrale parkeergarage van Belle Plagne te parkeren (tegen betaling) vooraf te reserveren. Je kunt bij aankomst de auto naast de résidence parkeren om uit te laden. Vanaf de parkeergarage heb je direct toegang tot de résidence. Er is een skiberging en elk appartement beschikt over Wi-Fi tegen betaling.

Boekingsinformatie

Ligging appartement themis - 2-5 personen

De ligging van "appartement themis - 2-5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.