Appartement Andromede - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Vlakbij de piste, in het hogere deel van Belle Plagne ligt Andromede. De résidence kenmerkt zich door de gunstige ligging die het heeft. De piste en lift vind je al op (100 meter) en ook het centrum is gemakkelijk te voet bereikbaar (ca. 100 meter). Je kunt ’s ochtendsvroeg direct het skigebied ontdekken want je hoeft alleen maar de parkeerplaats over te steken om de lift te bereiken. Hiervandaan vertrekken diverse skiliften met prima aansluitingen op het enorme skigebied. Onder andere de Bellecôte Gletsjer (met ruim 3300 meter het hoogste punt van het skigebied) is zo snel te bereiken.
De sfeervolle appartementen zijn onlangs gerenoveerd wat voor een frisse uitstraling zorgt. Bijna alle appartementen beschikken over een balkon. Er is een lift aanwezig (tot de vierde verdieping). En door de wat hogere ligging van de résidence heb je een prachtig uitzicht over de omliggende besneeuwde bergen. Het wintersportdorp Belle Plagne heeft een gemoedelijke uitstraling en is een leuke familiebestemming. In het centrum vind je alle benodigde faciliteiten voor een geslaagde wintersport. Zo vind je er o.a. een overdekt winkelcentrum, een aantal restaurants, skischolen en een aantal bars. Hier kun je na een dag hard werken op de piste van een welverdiend drankje genieten.
Het is mogelijk om in de grote centrale parkeergarage van Belle Plagne te parkeren (tegen betaling) vooraf te reserveren. Je kunt bij aankomst de auto naast de résidence parkeren om uit te laden. Vanaf de parkeergarage heb je direct toegang tot de résidence. Er is een skiberging en elk appartement beschikt over Wi-Fi (tegen betaling).

Boekingsinformatie

Ligging appartement andromede - 4-6 personen

De ligging van "appartement andromede - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.