Appartement Le Centaure - 8-10 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Direct aan de blauwe piste in het wintersportdorp Belle Plagne, middenin het skigebied van La Plagne, vind je Résidence Le Centaure. Deze résidence bestaat uit 52 comfortabele appartementen voor 4 tot 8 personen en beschikt daarnaast over diverse voorzieningen, waaronder een zwembad en een wellnesscentrum.
Via de blauwe piste die langs de résidence loopt bereik je de skiliften, die je verder toegang verschaffen tot het skigebied. Samen met Les Arcs vormt La Plagne het Paradiski skigebied met in totaal 425 km aan gevarieerde pistes! Tegenover de résidence bevindt zich een sneeuwpark voor de allerkleinsten. Een restaurant is gelegen op ca. 150 meter afstand en winkels op ca. 500 meter afstand van de résidence.
Na een dag in de sneeuw kun je in de résidence heerlijk bijkomen in het verwarmde binnenzwembad of het wellnesscentrum met o.a. een sauna, whirlpool, hammam (gratis te gebruiken). Massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling. Verder is er een receptie, broodjesservice en een speelkamer. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in de gehele résidence en een parkeergarage (tegen betaling). Alle appartementen hebben een skikluis en een balkon of terras.

Boekingsinformatie

Ligging appartement le centaure - 8-10 personen

De ligging van "appartement le centaure - 8-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.