Appartement Village Montana (66 m² + open haard) - 6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Résidence Village Montana is gelegen op een prachtige en zonnige locatie in Val Thorens, dichtbij de piste en de skiliften. Deze luxe appartementen bevinden zich in het centrum en liggen verspreid over vier aparte chaletgebouwen. Alle appartementen beschikken over gratis Wi-Fi en een balkon.
De résidence heeft het een eigen 24-uurs receptie in het hoofdgebouw, lounge met open haard, broodjes afhaalservice (croissanterie), pisterestaurant "Le Montana", kindercrèche van de Franse skischool, skiberging en bagageruimte. In Montana Soleil bevinden zich een spelletjeszaal en een sportwinkel. Het centrum van Val Thorens beschikt over een uitgebreid aanbod aan restaurants, après-ski bars en winkels.
Op aanvraag (naar beschikbaarheid) en tegen betaling kan er gebruik gemaakt worden van de luxe spa van de nabijgelegen résidence Village Montana Plein Sud (op ca. 150 meter). Deze spa is voorzien van o.a. een binnenzwembad, sauna en hammam.

Boekingsinformatie

Ligging appartement village montana (66 m² + open haard) - 6 personen

De ligging van "appartement village montana (66 m² + open haard) - 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.