Chalet-appartement Montagnettes Oxalys Zuidzijde - 8 personen

1.3 / 7 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

De luxe appartementen van Résidence Oxalys zijn gelegen in een rustig gedeelte van Val Thorens, aan de rand van de piste en dichtbij de skilift. In totaal zijn er 36 ruime appartementen, die smaakvol zijn ingericht en voorzien zijn van alle comfort.
De résidence beschikt over een aantal luxe faciliteiten zoals een Italiaans restaurant, een sfeervolle loungebar met open haard en twee ontspanningsruimtes. Eén van deze ontspanningsruimtes is een Spa met hammam, zwembad met jetstream, whirlpool voorzien van hydrojets en twee massageruimtes en ook kun je er terecht voor gezichts- en lichaamsbehandelingen en anti-stress kuren. In de andere ontspanningsruimte vind je een zwembad, 2 sauna's, een whirlpool en een hammam. Deze is gratis toegankelijk.
Ook zijn er een wasservice, een bagageruimte (zonder toezicht) en een skiberging met skikluisjes en skischoendroger aanwezig. Tevens is broodjesservice mogelijk.
Op korte afstand van de résidence vind je het centrum van Val Thorens met o.a. allerlei winkels, restaurants en goede après-skigelegenheden.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement montagnettes oxalys zuidzijde - 8 personen

De ligging van "chalet-appartement montagnettes oxalys zuidzijde - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.