Chalet-appartement Montagnettes Le Hameau du Kashmir - 6 personen

1.8 / 5 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Le Hameau du Kashmir is een prestigieus project van het bekende Montagnettes. Deze in 2012 geopende résidence ligt direct bij de entree van het bruisende dorp Val Thorens.
Le Hameau du Kashmir is gelegen aan de blauwe piste 'Plein Sud', de gelijknamige stoeltjeslift loopt langs de résidence. Vanuit de appartementen stap je zo de piste op en via de piste ski je naar beneden waar je een goede aansluiting hebt op het gehele gebied. De résidence beschikt over 39 appartementen en er zijn 53 suites in het naastgelegen hotel.
Winkels, restaurants en het sportcentrum van Val Thorens zijn gelegen op 5 minuten loopafstand. Tevens rijdt er de hele dag een gratis skibus door het dorp.
Le Hameau du Kashmir is van alle gemakken voorzien en beschikt onder andere over een verwarmde skiberging, Wi-Fi (1 code voor 1 apparaat per appartement), zwembad en drie verschillende sauna's. Van deze faciliteiten kun je gratis gebruik maken. Tegen betaling kun je gebruik maken van broodjesservice, restaurant (ontbijt en diner zijn op aanvraag bij te reserveren) en kun je in de relaxruimte genieten van verschillende massages en behandelingen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement montagnettes le hameau du kashmir - 6 personen

De ligging van "chalet-appartement montagnettes le hameau du kashmir - 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.