Chalet-appartement Les Balcons de Val Thorens - 12-14 personen

0.4 / 17 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
14
Chalet.nl logo

Mooie chaletappartementen ideaal gelegen in de nabijheid van de piste, met schitterend uitzicht op zowel het dorp als de vallei. In Val Thorens zijn vele uitgaansmogelijkheden en door de hoge ligging is het skigebied zeer sneeuwzeker tot begin mei.
De gratis skibus naar het centrum van Val Thorens (centrum gelegen op ca. 400 meter) stopt direct voor het receptiegebouw. De supermarkt en een bar vind je binnen 50 meter van de résidence. Les Balcons de Val Thorens heeft twee eigen restaurants. Maaltijden kun je alvast van tevoren bij ons reserveren! Ter plaatse is het ook mogelijk om ontbijt te reserveren.
Sinds eind 2010 heeft de résidence ook een zeer compleet wellness centrum met zwembad (50 m²), sauna, hammam, whirlpool en fitnessruimte. Deze faciliteiten zijn gratis te gebruiken door de gasten! Verder is er in alle appartementen en bij de receptie gratis Wi-Fi en hebben alle appartementen een eigen skilocker.
Les Balcons de Val Thorens beschikt over een eigen parkeergarage met een hoogte van 2.10 meter. Plaatsen hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar en kosten € 75,00 per week. Openbare parkeergarage P0 van Val Tho Parc is op zo'n 300 meter afstand gelegen (vooraf reserveren via www.valthoparc.com).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement les balcons de val thorens - 12-14 personen

De ligging van "chalet-appartement les balcons de val thorens - 12-14 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.