Chalet-appartement CGH Résidence Les Clarines met cabine - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

CGH Les Clarines is een mooie résidence met 78 appartementen verdeeld over 6 chaletgebouwen. De résidence is gunstig gelegen in de wijk Preyerand, aan het begin van Les Menuires. Op ongeveer 50 meter vind je de eerste piste van het immense skigebied, hier is ook een oefenweide met gratis "tapijtlift". Deze blauwe piste brengt je naar de Tortollet en de Rocher Noir stoeltjesliften. Met deze stoeltjesliften heb je directe toegang tot het skigebied. Terugskiën is mogelijk tot ca. 50 meter van het appartement.
De résidence heeft diverse faciliteiten als een receptie met open haard en broodjesservice, zwembad, fitness ruimte, twee sauna's, twee Turkse stoombaden en een grote whirlpool. Je kunt hier gratis gebruik van maken. Tegen betaling kun je hier ook massages en schoonheidsbehandelingen ondergaan. Verder beschikt elk appartement over een eigen skilocker met schoendroger en gratis Wi-Fi-verbinding (één code per appartement).
In de directe omgeving van CGH Les Clarines vind je een supermarkt, een tweetal skiverhuurwinkels, een bar en een aantal restaurants. Meer faciliteiten zijn te vinden in het centrum van Les Menuires dat zeer gemakkelijk is te bereiken met een gratis personenlift (deze draait tot 's avonds 23.00 uur en vertrekt op ca. 100 meter van de appartementen).

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement cgh résidence les clarines met cabine - 4-6 personen

De ligging van "chalet-appartement cgh résidence les clarines met cabine - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.