Chalet-appartement Brélin - 6-8 personen

2.7 / 3 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Het mooie appartement Brélin bevindt zich in een résidence in de gelijknamige wijk Brélin in Les Menuires. Het appartement is in het verleden gerenoveerd en heeft een stijlvolle inrichting met veel gebruik van hout. Er is een skiberging aanwezig en ook heb je vanaf het balkon een prachtig uitzicht over Les Menuires en de pistes.
Appartement Brélin heeft een gunstige ligging: direct aan de piste en dichtbij de skilift en het centrum van Les Menuires. De résidence beschikt over een gratis lift waarmee je direct toegang hebt tot het grote winkelcentrum van Les Menuires. Ook zijn er dichtbij het appartement verschillende winkel- en uitgaansgelegenheden te vinden, waaronder een bakker, een supermarkt, gezellige après-ski gelegenheden en restaurants. Ook voor na het skiën zijn er allerlei voorzieningen aanwezig in het dorp, zoals een overdekt zwembad en diverse wellnessfaciliteiten.
Er is parkeergelegenheid bij de résidence.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement brélin - 6-8 personen

De ligging van "chalet-appartement brélin - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.