Appartement Les Chalets du Thorens - 6-8 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Wat een bijzondere locatie is dit! Midden op de piste, even boven het bruisende dorp Val Thorens vind je Les Chalets du Thorens. Deze appartementen zijn alleen via de piste bereikbaar, via een wandelpad van 750 meter of met behulp van de sneeuwscooter (via de receptie te regelen) zodat je 's avonds toch het dorp in kunt. Verder is de bekende après-ski bar "360" bij de résidence. Hier gaat elke middag het dak eraf tijdens de après-ski! Ook draaien er regelmatig bekende DJ's en worden er evenementen georganiseerd.
Vanuit de appartementen Les Chalets du Thorens stap je 's ochtends dus direct de piste op! Via de piste bereik je de stoeltjeslift Modaine (100 meter), die je richting de Glacier de Thorens brengt. Je kunt ook afdalen naar het dorp (ca. 750 meter), waar meerdere skiliften je verder het skigebied van Les Trois Vallées in brengen.
Les Chalets du Thorens beschikt over meerdere piste-restaurants met terrassen, waaronder een pizzeria, wokrestaurant en buffetrestaurant. Bij de restaurants kun je tegen een gereduceerd tarief lekker eten. Op aanvraag is het mogelijk om halfpension vanaf 4 personen te regelen of room service. Voor skischolen, skiverhuur, supermarkten, diverse winkels en meer uitgaansgelegenheden kun je terecht in het centrum van Val Thorens.
Résidence Les Chalets du Thorens bestaat uit acht verzorgde appartementen, van 2 tot 12 personen. Alle appartementen zijn voorzien van Wi-Fi en per appartement heb je een eigen skilocker met skischoenendroger tot je beschikking in de gezamenlijke skiberging. Er is een gemeenschappelijke ruimte met een sauna en fitnessapparaten aanwezig, waar je gratis gebruik van kunt maken.
In het autovrije Val Thorens is het verplicht je auto te parkeren op één van de openbare parkeerplaatsen of in één van de openbare parkeergarages in het dorp (vooraf reserveren via www.valthoparc.com, kan tot 1 week voor vertrek). Voor Les Chalets du Thorens is het aan te raden om op de P2 te parkeren.
De résidence is te voet, per ski of per sneeuwscooter te bereiken (op aanvraag bij de receptie en mogelijk buiten de openingstijden van de pistes: gratis van 08.00 - 8.45 uur, om 17.45, om 18.30 en om 19.30 uur en daarna tegen betaling). Na 20.00 uur en de hele nacht door is het mogelijk om het centrum van Val Thorens of de residence per sneeuwscooter te bereiken voor € 5,00 per persoon (minimaal 2 personen - iedere dag voor 18.00 uur bij de receptie te reserveren).

Boekingsinformatie

Ligging appartement les chalets du thorens - 6-8 personen

De ligging van "appartement les chalets du thorens - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.