Appartement Le Lac du Lou - 4-6 personen

3.5 / 2 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

De eenvoudige, maar netjes ingerichte appartementen Le Lac du Lou zijn zeer gunstig en centraal gelegen in het centrum van Val Thorens, tegenover de kerk. In dit centrum bevinden zich diverse (sport)winkels, uitgaansgelegenheden en restaurants.
De résidence ligt direct aan de blauwe piste. Via de piste bereik je gemakkelijk de skiliften van Val Thorens en kun je verder het immense Les Trois Vallées skigebied gaan ontdekken. Ook de skischolen bevinden zich dichtbij de résidence.
De appartementen Le Lac du Lou zijn allemaal voorzien van een ruim balkon op het zuiden, met een mooi uitzicht op de omliggende bergtoppen. Vanuit de skiberging van de résidence heb je directe toegang tot de piste.
Val Thorens heeft een autovrij centrum. De auto dien je daarom verplicht te parkeren in één van de openbare parkeergarages in het dorp (tegen betaling). Openbare parkeergarage P0 van Val Tho Parc is op een paar minuten lopen van de residence Le Lac du Lou gelegen (vooraf reserveren via www.valthoparc.com).

Boekingsinformatie

Ligging appartement le lac du lou - 4-6 personen

De ligging van "appartement le lac du lou - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.